T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA ŞEHİR HASTANESİ

Ankara Şehir Hastanemizde Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu TUEK 2. toplantısı gerçekleştirildi. Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019

ANKARA ŞEHİR HASTANEMİZ  TIPTA UZMANLIK EĞİTİM KURULU

(TUEK) 2. TOPLANTISI

Ankara Şehir Hastanemizde Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu TUEK 2. toplantısı gerçekleştirildi. Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL’ in Başkanlığında ve yeni üyelerimiz Prof. Dr. Murat Alper (Tıbbi Patoloji İdari ve Eğitim Sorumlusu), Doç. Dr. Ahmet Fırat (Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu) katılımlarıyla gerçekleşen toplantı da; seminer, konferans, bilimsel toplantı talepleri ile klinikler arası eğitim çalışmaları değerlendirildi. Ayrıca uzmanlık öğrencilerinin rotasyonları, eğitim süreleri, eğitim, araştırma, yayın ve mesleki etik ihlalleri gibi konularda da değerlendirilmelerde bulunuldu.

Ankara Şehir Hastanemizin Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulunun (TUEK) duyuru ve dokümanlarına (başvuru ve talep formları vb.) ulaşmak için lütfen bağlantıya tıklayınız: