T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA ŞEHİR HASTANESİ

Başhekimimiz ve Ankara Şehir Hastanesi İletişim, Tanıtım ve Organizasyon Birimi Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürümüz Doç. Dr. Ayhan Uludağ’ı Makamında Ziyaret Etti Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019

Ankara Şehir Hastanemizin Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Ankara Şehir Hastanesi İletişim, Tanıtım ve Organizasyon Birimi ile birlikte Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Doç. Dr. Ayhan Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema Yıldırım Becerikli’nin de katıldığı ve Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü ekibinin de yer aldığı ziyarette Ankara Şehir Hastanemizde yapılabilecek iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları, memnuniyet araştırmaları, sosyal sorumluluk projeleri konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi.jpg

• Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi 2.jpg