T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA ŞEHİR HASTANESİ

Hastanemizde Sağlık Tesislerinde İletişim ve Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti. Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019

Hastanemizde Sağlık Tesislerinde İletişim ve Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesisleri tarafından sunulan nitelikli hizmetlerin basılı ve elektronik iletişim araçları ile ulusal ve uluslararası mecralarda tanıtılması, duyurulması konularında çalışmalar yapılması ile ilgili 2 Eylül 2019 tarihinde Ankara Şehir Hastanemizde sağlık tesislerinde iletişim ve tanıtım faaliyetleri değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Levent Ender başkanlığında düzenlenen toplantıya Uzman Mehmet Deniz Süer ve Ankara geneli devlet hastanelerinin basın ve iletişim birim sorumluları katıldı.

• IMG_1116.JPG
  • IMG_1120.JPG