18 Şubat 2021

Pakistan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Zubeir Mahmud Hayat ve Beraberindeki Heyet Ankara Şehir Hastanemizi Ziyaret Etti.

Pakistan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Zubeir Mahmud Hayat, beraberindeki heyetle birlikte Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret ederek, hastanemizde incelemelerde bulundu. Hastanemizin klinik ve ünitelerini ziyaret eden heyete, ülkemizin sağlıkta dönüşüm süreci ve Ankara Şehir Hastanemiz ile ilgili sunumlar yapılarak, karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Pakistan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Zubeir Mahmud Hayat ve beraberindeki heyete, ziyaretleri sırasında, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürü Dr. Selami Kılıç, Hastanemiz Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Bülent Güngörer ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Karakan eşlik etti.

• Pakistan Genel Kurmay Başkanı (1).JPG
  • Pakistan Genel Kurmay Başkanı (2).JPG