Ankara Şehir Hastanemiz Kalp Ritim Bozuklukları (Aritmi) Ekibinden bir başarı daha
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemiz Kardiyoloji Kliniğinde Eğitim Görevlisi olarak görev yapan Prof. Dr. Dursun Aras, Prof. Dr. Serkan Topaloğlu, Prof. Dr. Serkan Çay, Doç. Dr. Fırat Özcan ve Doç. Dr. Özcan Özeke’den oluşan Kalp Ritim Bozuklukları (Aritmi) Ekibi daha önce gerçekleştirdiği başarılara bir yenisini daha ekledi.

Kalp Ritim Bozuklukları Merkezimiz, ülke çapında hem nicelik hem de nitelik yönünden en iyi aritmi merkezlerinden biri olan Kalp Ritim Bozuklukları Ekiplerimiz verdiği hem ulusal hem de uluslararası aritmi eğitimleri ve dünya çapında önde gelen aritmi merkezleri ile olan akademik işbirliklerini aralıksız devam ettirmektedir. Her geçen gün yeni bir başarıya imza atan Aritmi Ekibi üyeleri İtalya’nın Venedik şehrinde gerçekleştirilen tüm dünyadan en önde gelen aritmi hocalarının katıldığı Geleneksel Aritmi Kongresi’nde “En İyi Poster Ödülü”nü alarak ülkemizi ve hastanemizi uluslararası arenada bir kez daha gururla temsil etme şansı buldu. Venedik’te gerçekleştirilen ödül töreninde “En İyi Poster Ödülü”ne layık görülen ve katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği çalışma Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji Kliniği Aritmi Ekibine takdim edildi.