23 Aralık 2020

1.JPG

Ankara Şehir Hastanesi Tıbbi Biyokimya Laboratuvarı İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Özcan Erel, yaptığı çalışmalarla bilime uluslararası düzeyde önemli katkılarda bulunmuş olan hayattaki bilim insanlarına verilen “TUSEB Aziz Sancar Bilim Ödülü"nü aldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından bu yıl 6. düzenlenen Türk Tıp Dünyası Kurultayı’nda ödülü takdim edilen Prof. Dr. Özcan Erel’i Ankara İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Eyüp Sarı, Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Ankara Şehir Hastanesi idarecileri ile birlikte ziyaret etti. Değerli hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.