11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında saat 11.11'de 3 bin fidan Ankara Şehir Hastanemiz yerleşkesine dikildi.
23 Aralık 2020

5.JPG

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında bugün saat 11.11'de Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Güven, Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Dr. Şuayip Birinci, Halil Eldemir ve Genel Müdürlerimizin katılımlarıyla Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastane idarecilerimiz ve personelimiz fidanları toprakla buluşturdu.

Törende konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 11 Kasım günü ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak ilân edildi. Bu vesileyle Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Kampanyası, 81 ilde 11 milyon fidanı toprakla buluşturma hedefiyle yola çıktı. Ancak fidan bağışlarının 11 milyonu aştığını, 81 ildeki etkinliğin dünya çapında bir rekor olacağını anlıyoruz” dedi. Törenin ardından 3 bin fidan Ankara Şehir Hastanemiz yerleşkesine dikildi.
  • 2.jpg