Etkinliklerimiz
03 Kasım 2022

1- 08.11.2019 tarihinde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde hastane yöneticilerimiz, sağlık çalışanlarımız, hasta ve yakınları ziyaret edilerek kandilleri kutlandı. İmkan dahilinde “Peygamberimiz ve Aile” temalı kitap hediye edildi.

• Manevi Destek Etkinlik1.jpg
  • Manevi Destek Etkinlik2.jpg
  • Manevi Destek Etkinlik3.jpg

2- 18.09.2019 tarihinde çalışanlarımızın motivasyonuna yönelik etkinlikler çerçevesinde Ayaktan Tedavi Kemoterapi Servisinde çalışanlarımız ziyaret edildi. “ Hastaların ve Hastane Çalışanlarının Moral ve Motivasyon İhtiyacı”  konulu sohbet edildi. Muharrem ayı olması münasebetiyle aşure ikramında bulunuldu.

• Manevi Destek Etkinlik4.jpg

3- 11.09.2019 tarihinde onkoloji servislerinde personelimiz ve hasta yakınlarının moral ve motivasyona yönelik  “Sevgi, Merhamet, Şefkat, Vefa, Fedakarlık,  Allah’a Muhabbet ve Dua gibi Manevi Motivasyon Gücü Sağlayan Duygularımız”  konulu program düzenlendi.  Program sonunda ney dinletisi sunuldu, aşure ikram edildi.

• Manevi Destek Etkinlik5.jpg
  • Manevi Destek Etkinlik6.jpg
  • Manevi Destek Etkinlik7.jpg
  • Manevi Destek Etkinlik8.jpg
  • Manevi Destek Etkinlik9.jpg

4- Etkinliklerimiz talepler doğrultusunda pandemi şartları dikkate alınarak devam etmektedir.