Senegal Sağlık ve Sosyal Eylem Bakanlığı Kabine Sekreteri Dr. Aloyse Waly Diouf ve beraberindeki sağlık heyeti hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
18 Şubat 2021

Senegal Sağlık ve Sosyal Eylem Bakanlığı Kabine Sekreteri Heyet Başkanı Dr. Aloyse Wally Diouf, Ulusal Organ Nakli Konseyi Başkanı Prof. El Hadji Fary Ka, Ulusal Organ Nakli Konseyi Başkan Yrd., Prof. Mouhamadou Ndiaye heyet Organ Nakli ve Kök Hücre başta olmak üzere birçok konuda bilgi aldı. Heyete, Ülkemizin Sağlıkta Dönüşüm Süreci ve Ankara Şehir Hastanemiz ile ilgili sunum yapılarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Hastanemiz klinik ve ünitelerini ziyaret eden heyet, kullanılan son teknoloji ürünü cihazlar ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aktarıldı. Hastanemiz hakkında sunum ve bilgiler verilen heyete, Dr. Taner Gökçınar, Uzm. Dr. Ayşe Turan ve Sağlık Turizmi Birimi Yetkililerimiz eşlik etti.