Türk Gastroenteroloji Derneği Ankara Şubesinin geleneksel olarak sürdürdüğü 2019-2020 yılı aylık Akademik Gastroenteroloji toplantılarının ikincisi hastanemizde düzenlendi.
23 Aralık 2020

Konferans salonunda gerçekleşen bilimsel toplantıya Gastroenteroloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Emin Altıparmak, TGD Ankara şubesi yöneticileri ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Toplantıya katılanlara hastanemiz gastroenteroloji kliniği hakkında Gastroenteroloji Kliniği İdari ve Eğitim sorumlusu Prof. Dr. Emin Altıparmak tarafından yapılan tanıtım sunumunu takiben, Ankara Şehir Hastanesi Gastroenteroloji Kliniğinde çalışan akademisyenlerinin ERCP, Hepatoloji, İnflamatuar Barsak Hastaları ve Pankreas gibi alanlarda yaptığı bilimsel araştırmalar sunuldu. Çalışmalar katılımcılar tarafından yoğun beğeni ve ilgi topladı. Akademisyenler tarafından sunulan çalışmalarla ilgili çeşitli sorular soruldu ve tartışıldı. Katılımcılar bu konulardaki kendi görüş ve deneyimlerini paylaştılar. Bu toplantı gastroenterolojinin değişik alanındaki gelişme ve deneyimlerin paylaşılması konusunda katkı sağlayarak, katılımcılara zengin bir bilimsel program sundu.