Kosova Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Rifat LATİFİ ve beraberindeki heyet Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.
23 Mart 2022

Heyet, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Arif ÇETİN, Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız Dr. Abdulvahap Şahin ile birlikte Kosova’dan gelen hastamızı ziyaret ederek durumları hakkında bilgiler aldı. Akabinde heyete hastane turu gerçekleştirilerek hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Heyete ziyaretleri sırasında, Sağlık Turizmi Birimi Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Yüce İslamoğlu, Kalp Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Acar ve Sağlık Turizmi Birimi ekibimiz eşlik etti.