MINISTRY OF HEALTH ANKARA CITY HOSPITAL

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür ve Müdür Yardımcıları Updated: 11 October 2019

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür ve Müdür Yardımcıları

DESTEK VE KALİTE HİZMETLERİ MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI

Şeref TURHAN

Genel Hastane
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Sebahattin YETİM

Genel Hastane
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1978 Ankara doğumlu olan Sebahattin YETİM evli ve iki çocuk babasıdır. İlkokulu Ankara Atilla İlköğretim Okulu, Ortaokulu Ankara Demirli Bahçe Ortaokulunda tamamladıktan sonra, Lise eğitimini Ankara Abidinpaşa Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. Üniversitede Sağlık Teknikerliği ve Hemşirelik bölümlerinden mezun olduktan sonra Karabük Üniversitesin ’de Yüksek Lisansını yapmıştır. Askerlik görevini Silopi/ŞIRNAK ’da Sıhhiye Komando olarak yerine getirmiştir. Mesleğe 1996 yılında İncesu Tıp Merkezin’de Sağlık Memuru olarak başlamıştır. 1998 yılında Sodexo Yemek Şirketi’nde İşletme Şefliği ve İşletme Müdürü olarak görev yapmıştır. 2006 yılında Samsun Gazi Devlet Hastanesi Acil Servisi, 2008 yılından itibaren Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servisinde Sağlık Memuru olarak görev yapmıştır. 2011 yılında yine aynı hastanede Süpervizör (Gözetmen), 2013 yılında Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Koordinatörlüğü, 2015 Yılında Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı, 2018 yılında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü Koordinatör olarak, 2019 yılında Ankara Şehir Hastanesi’nde Genel Hastane Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak halen görevini yürütmektedir. İlk Yardım Eğitmeni, Bilgisayar, İş Yeri Hemşireliği sertifikaları vardır, çalışma hayatı boyunca birçok seminer ve eğitime katılmıştır .