Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in Aldığı Ödüller
Güncelleme Tarihi: 05 February 2019
Proje yönetiminden finansmanına, dünya çapında bir başarı hikayesi olan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent, bugüne kadar birçok prestijli ödüle layık görüldü. Bonds&Loans Turkey Awards tarafından 2015 yılında 100 aday arasında En İyi Altyapı Finansmanı Ödülü’ne, ayrıca Yılın En İyi Proje Finansmanı ve Yılın En İyi Sendikasyon Kredisi kategorilerinde ikinciliğe değer bulundu. Ankara Şehir Hastanesi Bilkent böylece ödül organizasyonunda aday olduğu 3 dalda da ödül kazandı. Project Finance International (PFI) Awards tarafından da, Ortadoğu ve Afrika kategorisinde Yılın Anlaşması Ödülü’ne değer bulunan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent ayrıca şu ödüllere de layık görüldü:

Partnership Awards 2016: En İyi Sağlık Projesi Gümüş Ödülü
World Finance 2016: Yılın Sağlık Hizmeti Sözleşmesi

EMEA Finance Project Finance Awards 2015: Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da En İyi Sağlık Hizmeti Anlaşması, Orta ve Doğu Avrupa'da En İyi Toplumsal Gelişme Anlaşması

Üniversiteler Mahallesi Bilkent Cad. No:1 Çankaya/ANK.
ankarasehir@saglik.gov.tr

Copyright © 2019 T.C. Sağlık Bakanlığı Tüm Hakları Saklıdır.