Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür ve Müdür Yardımcıları Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür ve Müdür Yardımcıları

Yiğit Özyurt.png

Yiğit ÖZYURT

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Yiğit ÖZYURT 2003 Yılında Keçiören Fatih Sultan Mehmet Süper Lisesinden mezun olduktan sonra 2008 Yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) bölümünü başarı ile bitirmiştir. 2008-2010 yılları arasında Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Faktültesi Sağlık Kurumları işletmeciliği Lisans Üstü eğitimini tamamlamıştır.

2008 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde sağlık memuru olarak göreve başlamış , 2009-2014 yılları arasında Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmış özellikle hastanenin kalite ve akresitasyon çalışmalarında üstün başarı sağlamıştır. 2014-2020 Yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak Satınalma , Gider Tahakkuk, Personel, Mutemetlik ,birimlerinde başarı ile görev yapmış , 2019 nisan ayında hastanenin Ankara Şehir Hastanemize taşınmasıyla Hastane müdürü olarak vekaleten görevlendirilmiş ve hastanenin kapanış işlemlerini başarı ile tamamlamıştır.

Özellikle STK çalışmalarıyla tanınan Yiğit ÖZYURT Ülkemizde ve Dünyada Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında öncü merkezlerden olmayı kendine hedef belirlemiş , mükemmelliyetçi merkez Hastane olma hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Özgür VAPUR

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı

Özgür VAPUR; 30 Ağustos 2006 tarihinde Gülhane Askeri Tıp Akademisi Sağlık Astsubay Meslek Yüksekokulu'ndan mezunu olduktan sonra 2006-2016 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrıcalıklı birliklerinde yurt içi ve dışı özel görevler almıştır. Bu yıllar içinde Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans Eğitimlerini yüksek onur belgeleri ile tamamlamıştır.

2016 yılından sonra Sağlık Bakanlığı personeli olarak göreve başlayıp Yozgat Akdağmadeni Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumlusu olarak görevlendirilmiştir. Ayrıca Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ilkyardım eğitmeni olarak ek görevine başlamış 3 ay gibi kısa sürede 5000 kişilik Yozgat halkına ilkyardım bilinçlendirme eğitimi vererek dalında büyük başarıya imza atmıştır.

2018 yılında Ankara İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde göreve başlamış. Müdürlük emriyle Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumlusu görevlendirilmesi yapılıp, görevini başarıyla tamamlamasından sonra , 2020 Mart ayında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılmıştır.

Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde alanındaki tüm konularda mükemmeliyet merkezi olarak, dünya örnekleri arasında yer alma hedefini gerçekleştirme yolunda çalışmalarını titizli ve özenle yürütmektedir.