Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Yardımcıları Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2019

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Yardımcıları

SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI

Ayşegül ERCİYAS

Genel Hastane
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

Özgeçmiş :

1982 Kırşehir doğumlu olan Uz. Hemş. Ayşegül ERCİYAS evli ve iki çocuk annesidir. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi Hemşirelik Lisans programından 2003 yılında mezun oldu. 2015 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans programından, 2019 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans programından mezun olmuştur. 2001-2004 yılları arasında Sakarya Toyota SA Acil Yardım Hastanesinde Yoğun Bakım Ünitesinde görev yapmıştır. 2004-2012 yılları arasında Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde Sorumlu Hemşire olarak, 2012-2015 yılları arasında Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmıştır. 2015-2019 yıllarında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak çalışmıştır. 2019 yılında Ankara Şehir Hastanesi Kurucu Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev almış olup halen Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görevine devam etmektedir.