Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY'ın Yaralanan 3 Askerimizi, Ankara Şehir Hastanesinde ziyaret etti. Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, Ankara'nın Polatlı İlçesindeki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında meydana gelen kazada yaralanan 3 askeri, Ankara Şehir hastanesinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı'nda meydana gelen kazada yaralanan üç askeri, Bilkent Şehir Hastanesinde ziyaret etti. Servislerde tedavi gören askerleri ziyaret edip, doktorlardan askerlerin durumu hakkında bilgi alan Oktay, yaralılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini sundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askerlerin durumunu yakından takip ettiğini vurgulayan Oktay, refakatçi ailelerle de sohbet etti.