Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi Algoloji Kliniği Çalışanlarıyla Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısında Buluştu Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019

IMG_0979.JPG

Ankara Şehir Hastanemizde gerçekleştirilen ve kurumsal kültür çalışmalarımız kapsamında hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımızın bir araya gelmesini sağlayan Kaynaşma ve Motivasyon Toplantılarında, samimi bir sohbet ortamında sağlık hizmeti süreçleri, sosyal paylaşım aktiviteleri gibi konularla ilgili düşünceler paylaşılıyor ve çalışanlar kaynaşma fırsatı yakalıyor.

Kaynaşma ve Motivasyon Toplantılarında sağlık çalışanlarının ortak bir kültür etrafında birleşmeleri, aidiyet duygularının pekiştirilmesi ve iş doyumlarına katkıda bulunabilmek amaçlanıyor. Her hafta farklı klinikte gerçekleştirilen toplantılarda sağlık çalışanları karşılaştıkları zorlukları, beklentilerini, memnuniyetlerini direkt olarak hastane yönetimine iletiyor, ayrıca kurumsal kimliğin oluşmasına katkıda bulunuyorlar.

Onkoloji Hastanesi 4. Kat Toplantı Salonunda 29 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen Algoloji Kliniği Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısına, Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Taner Gökçınar, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülçin Şimşek, Onkoloji Hastanesi Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Kandemir ve Onkoloji Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatma Uzunmehmetoğlu yönetim adına katılırken, Algoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. E. Yavuz Akçaboy ile birlikte klinik çalışanları da katılım sağladılar.

Toplantı, Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in toplantının amaçları ve hastanenin genel işleyişi hakkında bilgi vermesiyle başladı. Ardından söz alan Algoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. E. Yavuz Akçaboy, klinik hizmetleri ile çalışanlarına ait ayrıntılı bilgiler verdi ve klinik çalışanlarına sözü bıraktı. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri ve hemşireleri sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.

“…Gittikçe artan hasta ve işlem sayısı olan küçük ama gayretli bir kliniğiz...”

“Klinikte 1 doçent, 1 uzman hekim, 1 yan dal asistanı ve 2 hemşire ile hizmet vermekteyiz. 2 yan dal asistanımızdan biri ise Eylül ayında göreve başlayacak. Gittikçe artan hasta ve işlem sayısı olan küçük ama gayretli bir kliniğiz.”

• IMG_0904.JPG
  • IMG_0913.JPG