Bangladeş Halk Cumhuriyeti Sağlık Heyeti hastanemizi ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.
18 Şubat 2021

Heyete, Ülkemizin Sağlıkta Dönüşüm Süreci ve Ankara Şehir Hastanemiz ile ilgili sunum yapılarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Acil Servis, Klinik ve Ünitelerini ziyaret eden heyet ayrıca hastanemizde kullanılmakta olan Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri ile ilgili bilgiler aktarıldı.. Ayrıca 911 işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Ziyarete Bangladeş Halk Cumhuriyetinden Mr. Md Nasir Uddin, Deputy Secretary, Mr. Dr. Md Abdus Salam, Chief (HIU), MIS, DGHS, Mr. M. K. Hasan Morshed, Sr. Asstt. Secretary, HSD, MoHFW, Mr. Md Abdul Alim, Senior Computer Operator, HSD, MoHFW, Mr. Md Rohul Amin, Asstt. Programmer, MIS, DGH, Mr. Monir Hossain, Asstt. Programmer, MIS, DGHS, Mr. Md Wasiqur Rahman, Asstt. Chief Statistical Officer, MIS, DGHS, Mr. S. M. Khairul Ahsan, Asstt. Programmer, HSD, MoHFW, Mr. Md Helal Uddin Bhuyan, P O to Secretary, HSD, MoHFW, Mr. Syed Farhad Uddin, AO (WH-1), HSD, MoHFW katıldı.

Hastanemiz hakkında sunum ve bilgiler verilen heyete, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Bülent Güngörer, Acil Tıp Kliniği Eğitim Görevlisi Doç.Dr. Afşin Emre Kayıpmaz ve Hastane İdarecilerimiz eşlik etti.