Doktorlarımızdan Bir Uluslararası Başarı Daha Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019

Doktorlarımızdan Bir Uluslararası Başarı Daha

Ankara Şehir Hastanemiz Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği doktorlarımızdan Uzm. Dr. Sabri Demir, Çocuk cerrahisi kliniği adına "Contribution of amniotic membrane to healing in the treatment of iatrogenic vas deferens injury in rats" başlıklı posterle katıldığı, her üç yılda bir düzenlenen ve bu sene 1 – 3 Kasım 2019 tarihlerinde Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen 6. Dünya Çocuk Cerrahisi Kongresi'nde (The 6th World Congress of the World Federation of Associations of Pediatric Surgery, WOFAPS 2019) çocuk ürolojisi dalında en iyi poster ödülünü almıştır. Ödül kongre başkanı Prof. Dr. David Sigalet tarafından takdim edilmiştir. Değerli hocamızı ve ekibini kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

• Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Ürolojisi Ödül 2.jpg
  • Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Ürolojisi Ödül 3.jpg