Özgür VAPUR, Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020

Özgür VAPUR

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜR YARDIMCISI

Özgür VAPUR; 30 Ağustos 2006 tarihinde Gülhane Askeri Tıp Akademisi Sağlık Astsubay Meslek Yüksekokulu'ndan mezunu olduktan sonra 2006-2016 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrıcalıklı birliklerinde yurt içi ve dışı özel görevler almıştır.  Bu yıllar içinde Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans Eğitimlerini yüksek onur belgeleri ile tamamlamıştır.

2016 yılından sonra Sağlık Bakanlığı personeli olarak göreve başlayıp Yozgat Akdağmadeni Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumlusu olarak görevlendirilmiştir. Ayrıca Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde  ilkyardım eğitmeni olarak ek görevine  başlamış 3 ay gibi kısa sürede 5000 kişilik Yozgat halkına ilkyardım bilinçlendirme eğitimi vererek dalında büyük başarıya imza atmıştır.

2018 yılında Ankara İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde göreve başlamış. Müdürlük emriyle  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumlusu görevlendirilmesi yapılıp, görevini başarıyla tamamlamasından sonra , 2020 Mart ayında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılmıştır.

Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde alanındaki tüm konularda mükemmeliyet merkezi olarak, dünya örnekleri arasında yer alma hedefini gerçekleştirme yolunda çalışmalarını titizli ve özenle yürütmektedir.