Ankara Şehir Hastanemizde Eğitim Koordinatörlüğü Tarafından Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
07 Ocak 2021

Ankara Şehir Hastanemizde eğitim hizmetlerinin koordinasyonunu yapan ve Sağlık Bakanlığımız tarafından belirlenmiş ve sağlık kurumlarında gerçekleştirilmesi zorunlu olan eğitimler ile hizmet içi eğitimlerin başarıyla yürütülmesini sağlayan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hastane yönetimi ve Eğitim Koordinatörlüğü ekibinin katıldığı toplantıda, Ankara Şehir Hastanemizde yürütülen eğitim faaliyetlerine dair istatistiki bilgiler paylaşıldı ve 2021 yılının eğitim programı planlaması üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitim Koordinatörü Yasemin Kavak, 2020 yılında eğitimlerin büyük bir bölümünün uzaktan eğitim sistemi kapsamında verildiğini belirterek 10.450 personelin % 87’sinin eğitimlerini tamamladığını ifade ederek, bu sayının “Avrupa’nın En Büyük Hastanesi”olan Ankara Şehir Hastanemizde eğitimlerin başarıyla yürütüldüğünü ve çalışanların da yoğun çalışma tempolarına rağmen eğitimlere katılarak sorumluluklarını yerine getirdiklerini gösterdiğini ifade etti.

Toplantıda konuşan Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel, pandemi sürecinde bile eğitim faaliyetlerinin aksamadığını dile getirdi ve eğitimlerin planlanması, yürütülmesi, katılımın sağlanması ve kayıt altına alınması konularında emek verenlere teşekkür etti.

Ayrıca Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan çalışanların eğitim faaliyetlerini başarıyla yürüten ve toplantıda hazır bulunan eğitim hemşirelerine de teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.