1000 Dilek 1000 Turna
11 Mart 2021

IMG_8827.JPG

Sağlık çalışanlarına vefa duygularını ifade edebilmek için BUSADER (Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği) tarafından başlatılan ve ülkemizdeki sağlık çalışanlarına teşekkür mesajları iletmeyi amaçlayan “1000 Dilek 1000 Turna Projesi” kapsamında Koordinatör Başhekimliğimize gönderilen origami sanatıyla yapılan turna kuşları ve teşekkür kartları Ankara Şehir Hastanemizin özveriyle görev yapan çalışanlarına takdim edildi.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen tarafından Yoğun Bakım, Göğüs Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Radyoloji kliniklerimizin çalışanlarına takdim edilen minnet duygularının ifade edildiği kartlar çalışanlarda memnuniyet oluşturdu.

Ülkemizin dört bir yanından sağlık çalışanlarımıza moral verebilmek ve destek olabilmek için çaba gösteren herkese, kültürümüzde manevi olarak önemli bir yeri olan turna kuşunu konu edinerek güzel mesajlarıyla çalışanlarımızın yüzünü gülümseten BUSADER yetkililerine teşekkür ederiz.

• IMG_8827.JPG
  • IMG_8832.JPG