Hastanemiz Yoğun Bakım Kliniği tarafından “Kritik Covid-19 Hastasının Yönetimi” konulu online panel düzenlendi. Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2021

Hastanemiz Yoğun Bakım Kliniği tarafından “Kritik Covid-19 Hastasının Yönetimi” konulu online panel düzenlendi. Prof.Dr. Seval İzdeş ve Prof. Dr. Işıl Özkoçak Turan tarafından yönetilen panelde, Yoğun Bakım Kliniği Öğretim Elemanları tarafından kritik Covid 19 hastasının yönetimi ile ilgili bilgiler güncel literatür bilgileri eşliğinde sunuldu ve klinik deneyimler paylaşıldı. Program ülkenin her yerinden katılan meslektaşlarımızın yoğun ilgisiyle zenginleşti.

kritik covid- hastasının önerisi.png