30 Haziran 2021

Ankara Şehir Hastanemizde gerçekleştirdiğimiz “Covid-19 Pandemisinde Sağlık Bakım Hizmetleri Yönetimi Sempozyumu”muza yoğun çalışma temposu nedeniyle katılamayan Sağlık Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel’i ziyaret ederek, başarılı geçen sempozyum nedeniyle tebriklerini iletti.

Ankara Şehir Hastanesinin pandemiyle mücadelede önemli görevler üstlendiğini ve bu süreçte özveriyle görev yapan sağlık çalışanları sayesinde başarılı bir süreç yönetimi gerçekleştirildiğini dile getiren Aydın, tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Pandemi sürecindeki sağlık hizmetleri yönetiminin anlatıldığı sempozyumda paylaşılan bilgilerin çok değerli ve emeklerin görünmesine vesile olduğu için de ayrıca önemli olduğunu ifade ederek yoğun bir şekilde sağlık hizmet sunumunun devam ettiği Ankara Şehir Hastanesinde böyle bir etkinlik gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Sabahattin Aydın’a nazik ziyareti ve takdir sözleri için Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak teşekkür ederiz.

• Sağlık Bakan Yardımcısı Sabahattin Aydın.JPG
  • Sağlık Bakan Yardımcısı Sabahattin Aydın1.jpg