Ankara Şehir Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlandı Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2021

Ankara Şehir Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlandı

1.jpeg

Ankara Şehir Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü kutlandı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Koordinatör Başhekimimiz Dr.Öğr.Üyesi Aziz Ahmet SUREL, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren YAŞAR, hastane yöneticileri ve fizyoterapistler katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Koordinatör Başhekimimiz Dr.Ögr.Üyesi Aziz Ahmet SUREL, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren YAŞAR ve Koordinatör Fzt.Elmas Çukur görevlerinde üstün hizmet gösteren fizyoterapistlere emekleri için teşekkür etti. Etkinlik anısına pasta kesimi ve ikram gerçekleştirildi.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg