Dünya Artrit Günü nedeni ile Romatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şükran Erten Romatoid Artrit hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
13 Ekim 2021

Ankara Şehir Hastanesi Romatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şükran Erten Dünya Artrit Günü nedeni ile Romatoid Artrit hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“Bugün dünya artrit günü. Dünya Artrit Günü 1996 yılından beri kutlanmakta olan bir gündür.

Bu günün amacı toplumu artrit ve romatizmal hastalıklar konusunda bilinçlendirmek ve farkındalıklarını artırmaktır. Romatizmal hastalıklarda erken tanı konulması ve tedavi başlanması sonuçların çok daha yüz güldürücü olmasını sağlamaktadır. Böylece hastalarda sakatlık gelişmesi engellenmekte ve iş ve sosyal hayatlarını sürdürebilmeleri sağlanmaktadır. Herkese mutlu, sağlıklı ve artritsiz günler dileriz.”

#Romatoloji Kliniğimizde yapılan tedavi ve işlemler hakkında daha fazla bilgiye hastanemiz web sayfası ankarasehir.saglik.gov.tr adresinden yada 0312 552 60 00 nolu telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.