2019-2020 Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Stajyerlerimize Eğitim Koordinatörlüğü Tarafından Oryantasyon Eğitimleri Verildi.
10 Ekim 2022

2019-2020 yılı Eğitim Öğretim Bahar Dönemi Stajyerlerimize Eğitim Koordinatörlüğü tarafından Anestezi, Elektronörofizyoloji, Tıbbi Dokümantasyon, Ebelik, Hemşirelik, Patoloji ve Lab. Teknikeri, Fiztoterapi ve Rehabilitasyon Teknikeri, İlk Ve Acil Yardım, Beslenme Ve Diyabetik Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Sağlık Yönetimi ve Perfüzyon Teknikerliği Öğrencilerimize Hastane Tanıtımı Ve Kuralları, İş Sağlığı Ve Güvenliği, Atıkların Ayrıştırılması, Delici Kesici Alet Uygulamaları, Hastane Enfeksiyonlarından Korunma ve Standart İzolasyon konuları hakkında oryantasyon eğitimleri verildi.