Anne ve Baba Adaylarına Müjde! Gebe Okulumuz Hizmete Girmiştir.
22 Şubat 2022

Anne ve baba Adaylarına Müjde! Gebe Okulumuz hizmete girmiştir.

Ankara Şehir Hastanemizin Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin ve ekibi tarafından anne adaylarının ruhsal, fiziksel ve sosyal yönden doğuma ve doğum sonrası döneme bilinçli bir şekilde hazırlanması ve desteklenmesi için hazırlanan gebe okulumuzun tescil işlemleri tamamlanmıştır.

Tescil değerlendirmesi; Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından Dilek Bilgiç, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Şube Müdürü Özlem Aksoy, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gülendan Temürtürkan ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nden Prof. Dr. Berna Dilbaz katılımları ile 24.10.2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Anne ve baba adaylarımızı gebe okulumuza bekliyoruz.

Gebe Okulu İletişim Bilgileri     :

Kadın Doğum Hastanemizin giriş katında bulunan Gebe Okulu Bankosundan kayıt yaptırabilirsiniz.
Telefon : 0312 552 60 00 - 500576

• 1.jpeg