Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Yardımcıları Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019

Kalp Damar  Hastanesi
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

Özgeçmiş

1978 Ankara Çamlıdere doğumlu olan Uzm.Hemş. Aysel ACAR evli ve iki çocuk annesidir. Lise öğrenimini Ankara Sincan Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümünde (1995) tamamladıktan sonra Özel Vakıf Hastanesinde göreve başladı. Ocak 2003 yılında Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyovasküler Cerrahi yoğun bakımda, On yıl Kardiyovasküler Cerrahi Ameliyathane bölümünde çalıştı.Kardiyovasküler Cerrahi Servisi Sorumlu hemşireliği (2013_2016) yaptı. Nisan (2016_2019) Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Lisans programından mezun oldu. 2014 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Sağlık Kurumları işletmeciliği tezli yüksek lisans programından,2019 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans programından mezun oldu. 2019 yılında Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapanış Ankara Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi Kurucu Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev almış olup halen Ankara Şehir Hastanesi Kalp Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Dilek BİL

Kalp Damar  Hastanesi