Birleşik Krallık Sağlık ve Sosyal Bakım Departmanı tarafından Bilkent Şehir Hastanemiz ziyaret edildi.
08 Kasım 2023

Sağlık Bakanlığımızca planlanan ziyarette, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek tarafından hastanemizin maketi üzerinden detaylı bir sunum gerçekleştirilerek yataklı servis ve poliklinik alanları gezdirildi. Heyete, Sağlık Turizmi kapsamında Birleşik Krallık vatandaşlarına hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgiler verildi.

Heyete, Sağlık Bakanlığımız yetkileri, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, Kalp Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aysel Acar ve Sağlık Turizmi Çalışanlarımız eşlik etti.