Ankara Şehir Hastanemizin Özbekistan’da iki kardeş hastanesi oldu.
23 Aralık 2020

1.jpg

Ankara Şehir Hastanemizin Özbekistan’da iki kardeş hastanesi oldu. Türkiye ve Özbekistan arasında sağlık alanındaki iş birliğini geliştirmek üzere düzenlenen forumda Ankara Şehir Hastanemizle iki ayrı protokol imzalandı. Türkiye ve Özbekistan arasında sağlık alanındaki iş birliğini geliştirmek üzere düzenlenen foruma Ankara Şehir Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel katıldı. İki ülke arasındaki niyet beyanı anlaşmasının beraberinde sağlık alanında 11 ayrı anlaşmaya imza atıldı. Bu anlaşmaların ikisi Ankara Şehir Hastanemiz ile Taşkent ili, Cumhuriyet Pediatri Bilimsel Uygulama Tıp Merkezi ve Cumhuriyet Kadın Hastalıkları ve Doğum Bilimsel Uygulama Tıp Merkezi arasında kardeş hastane protokolü olarak imzalandı. Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Taşkent ili, Cumhuriyeti Pediatri Bilimsel Uygulama Tıp Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Dilorom Akhmedova, Cumhuriyet Kadın Hastalıkları ve Doğum Bilimsel Uygulama Tıp Merkezi Başhekimi ile karşılıklı imza töreni gerçekleşti.

• 1-2.jpg
  • 1-3.jpg