HIMSS Avrupa ve Latin Amerika Direktörü, HIMSS Üyeleri ve Yöneticileri Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’ i ziyaret ettiler.
05 Ekim 2023

1.JPG

HIMSS Avrupa ve Latin Amerika Direktörü John Rayner, HIMSS EMEA Board Üyesi Op. Dr. Gürhan Zincircioğlu ve HIMSS’in ülkemiz temsilcisi Sağlık 4.0’ın yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi İlker Köse, Türkiye’nin en büyük dijital sağlık yerleşkesi olması hedefinde ilerleyen Ankara Bilkent Şehir Hastanesinin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’ i makamında ziyaret ettiler.

Hastanenin bu yönde attığı adımları takdirle karşılayan Rayner, çalışmaların sonuçlarını en kısa zamanda değerlendirerek hastanemize Dijital Hastane Belgesi vermek istediklerini iletti. Görüşmede hastanenin işleyişi ve ülkemizin sağlık sistemi hakkında da bilgiler alan Rayner, ekipleri ile sıkı temasla çalışılmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi.