Ankara Bilkent Şehir Hastanemize Bir Ödül Daha!
06 Ekim 2023

Ankara Bilkent Şehir Hastanemize Bir Ödül Daha!

Sağlık Gönüllüleri-Türkiye ve hospitalmanager Dergisi’nin ortak düzenlediği ve bu yıl 15.’si gerçekleştirilen “Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” ile “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri” töreninde sağlık alanında başarılar göstermiş kişi, kuruluş ve projeler ödüllerini aldı.

“Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri” kapsamında “Yılın En Başarılı Kamu Sağlık Yöneticisi Ödülü”, insan ve toplum sağlığına katkıları, kamu sağlık sistemi içerisinde göstermiş olduğu liderlik ile Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’e takdim edildi. Açıldığı günden itibaren “Avrupa’nın En Büyük Hastanesi” unvanıyla hem ülkemiz hem de dünya vatandaşlarına yüksek tıbbi teknolojik donanım, deneyimli ve alanında üstün bilgili uzman ekibiyle sağlık hizmeti sunma gayreti içinde bulunan 18.000 kişilik bir kurumsal aile olarak birçok başarıya imza attıklarını dile getiren Surel, “Bu ödülü her koşulda, özveriyle, gece gündüz ve bazen can pahasına, bir aile olabilmenin değerlerini de yaşatarak görev yapan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına alıyorum. Her bir çalışma arkadaşıma verdikleri emek ve destek için teşekkür ederim.” dedi.

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin her geçen gün yeni başarılarla adının duyulmasının gururu ile daha nice başarıları kurumsal ailemizle birlikte yaşamak dileğiyle.