Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Ziyaret Edildi.
26 Ekim 2023

Geriatri Kliniğimizin özveriyle görev yapan ekibi yöneticilerimizle birlikte, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti.

Geleceğimizi inşa ederken yaşam tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan büyüklerimize saygı ve şükranlarımızı sunmak üzere planlanan ziyarete Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Gülşen Talas Duman, Geriatri Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Kamile Sılay, Geriatri Kliniği hekimleri ve Kurumsal İletişim Sorumluları katıldı.

Hastanemizde çalışanlarımıza motivasyon amacıyla açtığımız Dikiş Atölyemizdeki kursiyer çalışanlarımızın emekleriyle hazırladıkları polar atkılar yaşlılarımıza takdim edildi. Ziyarette bulunan ekibimiz Merkez Müdürü ile yaşlılarımızın sağlık hizmetlerine yönelik görüş alışverişinde bulunduktan sonra merkez sakinlerinin hazırladığı müzik dinletisi etkinliğine katıldılar. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, değerlerimizi geleceğe aktaran Kıymetli Büyüklerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarız.