Hastane Yöneticilerimiz ile Hastanemizin Hasta Hakları ve SABİM/CİMER Birimlerinde Görevli Çalışanları Motivasyon Toplantısında Bir Araya Geldi.
26 Ekim 2023

Hasta Hakları Günü münasebetiyle hastane yöneticilerimiz ile Hasta Hakları ve SABİM/CİMER Birimlerimizde özveriyle görev yapan çalışanlarımız düzenlenen motivasyon toplantısında bir araya geldiler.

Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel ve Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler ile Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bünyesinde hizmet veren hastanelerimizin yöneticilerinin de katıldığı toplantıda söz alan Ergen, hastanemizin misyonunun, hastalarımıza en son teknoloji ve deneyimli ekibimiz ile en iyi sağlık hizmetini sunmak olduğuna vurgu yaparak söz konusu birimlerde çalışan çalışma arkadaşlarımızın emeklerine teşekkür etti ve hastane yönetimi olarak bu birimlerin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ardından söz alan Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel ise Türkiye’nin en yoğun hastanelerinden biri olan hastanemizde hasta ve hasta yakınları ile iletişimde önemli bir rol oynayan Hasta Hakları Birimi görevlilerine çabaları için teşekkür etti.

Hasta Hakları Koordinatörü Sosyal Hizmet Uzmanı Yiğitcan Kayserili’nin, birimlerin işleyişi ve önerilerin yer aldığı sunumunun ardından Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen kendisine tüm Hasta Hakları Birimi çalışanları adına çiçek buketi takdim etti. Birim çalışanlarının, talep ve önerilerini yönetim ile paylaştıkları toplantı, hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.