Hastanemizde “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sağlıkçı Ressamlar Resim Sergisi” Açıldı.
30 Ekim 2023

Hastanemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle hastanemizin çalışanlarının eserlerinin yer aldığı “Sağlıkçı Ressamlar Resim Sergisi” açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti. Açılış Törenine Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu, Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Kalp Damar Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Kadın Doğum Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel ile çok sayıda çalışanımız ve sanatsever katıldı.

Açılış konuşmasında Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu motivasyonel ve sanatsal çalışmaların sağlık alanındaki önemine vurgu yaparak, Cumhuriyetimizin 100. Yılını böyle güzel eserlerle kutlamamızda emeği geçen tüm sağlıkçı ressamlara teşekkürlerini iletti. Ardından söz alan Ressam Hemşiremiz Sema Efe, sağlık alanında çokça emek veren kursiyerlerin sanatla moral bularak güzel eserler ortaya koymasına rehberlik etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen ise, Sema Efe’ye emekleri için teşekkür ederek tüm sağlıkçı ressamlar adına bir çiçek buketi takdim etti.

Sergimiz bir hafta süre ile sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.