Hastanemiz Uluslararası iş birlikleri ve eğitimler sayesinde, göz sağlığı ve tıp alanında dünya çapında ilerliyor.
01 Kasım 2023

Göz hastalıkları ve özellikle katarakt cerrahisi alanında dünyanın önde gelen isimlerinden Amerikalı Ünlü 'CataractCoach' Dr. Uday Devgan, Göz Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Özlem Evren Kemer'in daveti üzerine göz kliniğimizin asistan doktorlarına zoom üzerinden özel bir eğitim verdi.

Eğitimde Dr. Devgan, katarakt cerrahisinde karşılaşılan çeşitli zorluklar, en etkili cerrahi teknikler ve hasta memnuniyetini yükseltmek için dikkat edilmesi gereken konuları hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Eğitim, teorik konuların yanı sıra, pratik öneriler ve cerrahi video gösterimleri de içerdi. Bu özel eğitim etkinliği, asistan hekimlerimiz tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Hekimlerimiz mesleki anlamda gelişebilmek için böylesine değerli bir fırsat yakaladıkları için Göz Kliniğimiz hocalarına ve hastanemiz yönetimine teşekkür ettiler.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi olarak bu tür uluslararası iş birlikleri ve eğitimler sayesinde, göz sağlığı ve tıp alanında dünya çapında tanınmış bir yüz olmayı sürdürüyor.