Hastanemizde aylık İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul toplantısı gerçekleştirilmiştir.
02 Kasım 2023

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde; “önce insan” prensibi ile çalışmalarına devam eden “İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimince” İSG çalışmalarının değerlendirildiği, aylık İSG Kurul toplantısı 31.10.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantı Koordinatör Başhekimlik adına; Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Gülşen Duman Talas başkanlığında, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr.Taner Gökçınar, Hastane Başhekim Yardımcıları, ilgili Müdür ve Müdür Yardımcıları, CCN Firma yetkililerinin de katılımlarıyla yapılmıştır.

Sağlık tesisimizde yapılan hizmetler ve yapılması planlanan işlere yönelik istişarelerde bulunulmuş, yapılan çalışmalar değerlendirilmiş, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kararlar alınmıştır.