Bilkent Şehir Hastanemizde 1 Aralık Dünya HIV/AIDS günü dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.
04 Aralık 2023

Etkinliğin açılış konuşmalarını Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, Koordinatör Başhekimimiz Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniğimizin İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Hatice Rahmet Güner gerçekleştirdi.

Toplumun sağlığının korunması ve tedavi sürecinin etkin bir şekilde yürütülebilmesine katkıda bulunma konusundaki görev bilinciyle Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğimizin önderliğinde alanında öncü hekimlerimiz Doç. Dr. Fatma Eser “HIV’in Dünü Bugünü”, Doç. Dr. Adalet Altunsoy “Ne zaman HIV düşünelim?”, Doç. Dr. Belgin Gülhan “Çocuklarda HIV Sorun mu?” konularında önemli bilgiler aktardılar.

Etkinlik sonunda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Gitar bölümünden Mehmet Kaan Kabaran katılımcılara müzik dinletisi gerçekleştirdi.