2022-2023 Yıllarında Gerçekleşen Sağlık Çalışanlarına Yönelik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri Değerlendirmesi
20 Aralık 2023

Hastanemiz ve Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü iş birliğiyle sağlık çalışanlarımıza bilimsel araştırmalarını destekleyecek proje hazırlama, geliştirme ve yürütme konusunda 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 9 eğitim toplantısı düzenlenmiştir. Bu toplantılarda, 'Proje Döngüsü Yönetimi, Ulusal ve Uluslararası Fonlar' konularında 315 personelimize eğitim verilmiştir.

Eğitimler, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Azmi EKMEN başkanlığında; AB Uzmanı Dr. Nejla CAN GÜLER, AB Uzmanı Şevket USLU, AB Uzmanı Selim GEDİKBAŞ tarafından gerçekleştirilmiştir. Eğitimlerin ardından, Hastanemiz Koordinatör Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Burak CİVELEK ve Eğitim Koordinatörü Yasemin KAVAK'a tamamlanan eğitimlerin değerlendirme raporları sunulmuştur. Görüş ve önerilerle birlikte, Proje Destek Kaynakları iş birliğinin devam etmesine karar verilmiştir.