2023 Yılının Son Hastane Konseyi Toplantısı Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel Başkanlığında Gerçekleştirildi.
28 Aralık 2023

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin bünyesinde hizmet veren tüm hastanelerimizin yöneticileri, eğitim ve idari sorumluları ile birim sorumluları Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’in başkanlığında düzenlenen Hastane Konseyi Toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda yaptığı sunumda hastanemizin açılışından bu güne yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin verilere değinen Surel, “Ankara Bilkent Şehir Hastanesi olarak iş yükümüzün yoğunluğunun yanı sıra kıymetli uzmanları sağlık camiasına kazandıran kliniklerimizin eğitim ve idari sorumlusu hocalarına teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca hastanemizdeki sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulmasını; bilimsel çalışmalarla hastanemizin ve ülkemizin dünyada başarıyla temsil edilmesini sağlayan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesinin her bir üyesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından toplantıya katılan yöneticiler ve kliniklerimizin hocaları söz alarak hastanemizin sunduğu sağlık hizmetlerinde kalitenin yükseltilmesine, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılmasına ilişkin önerilerini ve taleplerini ilettiler.

Toplantı, yeni yıla ait iyi dileklerin paylaşılmasının ardından aile fotoğrafının çekimi ile son buldu.