Çocuk Hastanemizin Başhekimlik görevine atanan değerli hocamız Prof. Dr. Namık Yaşar Özbek'e yeni görevinde başarılar dileriz.
16 Ocak 2024

Koordinatör Başhekimimiz, Koordinatör Başhekim Yardımcımız ve Kule Başhekimlerimiz, Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin Çocuk Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniğimizin uzun yıllardır eğitim sorumluluğunu üstlenen Değerli Hocamız Prof. Dr. Namık Yaşar Özbek'e, makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet Surel ’e ziyaret esnasında Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen ve Kule Başhekimlerimiz Doç. Dr. Osman İnan, Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan, Prof. Dr. Ercan Yeni, Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin, Doç. Dr. Emre Adıgüzel eşlik ettiler. Değerli hocamıza yeni görevinde başarılar dilediler.