Hastanemizde tütünle mücadeleye yönelik yürütülmekte olan çalışmaların ve faaliyetlerin etkinliğini artırmak amacıyla Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı işbirliğinde eğitim düzenlendi.
18 Ocak 2024

Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi Sorumlusu Uzman İsmail KOÇAK tarafından ‘’Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Yer, Araç, Bina ve Tesislerde Tütün Ürünü Tüketenlere Verilecek İdari Yaptırım Kararlarının Uygulama Usul ve Esasları Hakkındaki Tebliğ’’ gereği verilen eğitime Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler, hastane idarecilerimiz ve hastanemizin Tütün İle Mücadele Komisyonu üyeleri katıldı.

Hastanelerde Dumansız Hava Sahası alanlarının genişletilmesi çaba gösteren hastanemizin “Tütün İle Mücadele Komisyonu” üyelerine emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.