Milli Eğitim Bakanımız, Bilkent Şehir Hastanemizde eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek karnelerini dağıttı.
19 Ocak 2024

1

Hastanemizde yatarak tedavi gören çocuklarımız için MEB tarafından görevlendirilen öğretmenlerimizin eğitmenliğinde hizmet veren hastane sınıfımızda Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in katılımıyla karne töreni gerçekleştirildi.

Çocuklara tek tek karnelerini vererek sohbet eden Sayın Bakanımız, çocukların önerilerini dinledi. Sayın Bakanımızın hastane sınıfındaki ziyaretine, Bakanımızın eşi Ayşe Tekin, Ankara Valimiz Vasip Şahin, Ankara İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Aziz Ahmet Surel ve FTR Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Emre Adıgüzel eşlik etti.

Öğrencilerle tek tek sohbet eden Sayın Bakanımız Yusuf Tekin, çocuklara çanta ve kitap gibi çeşitli hediyeler verdi. Karne dağıtımının ardından hastanede eğitim gören çocuklar tarafından yapılan tablo Bakanımıza Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet Surel tarafından hediye edildi.

Bu anlamlı etkinlik, hastanemizdeki tedavi gören öğrencilere moral oldu.