Hastanemiz çalışanlarının motivasyonlarını artırmak amacıyla, Çankaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle hastanemizde açtığımız Tiyatro Kursuna katılan çalışanlarımız kurs süresince hazırlandıkları gösteriyi sundular.
02 Şubat 2024

Hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirilen gösterideki rol yetenekleri ile izleyenlerden büyük beğeni alan çalışanlarımız Esin Yaşar, Canan Çam, Ayşe Yasemin Kılıç, Gülten Kartal gösteri bitiminde dakikalarca alkışlandılar.

Çankaya Halk Eğitimi Merkezi Tiyatro Öğretmeni Cengiz Gültekin’in yönettiği tiyatro oyunu sonrasında Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek oyunda rol alan çalışanlarımıza ve tiyatro öğretmenimize kurumsal ailemiz adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.