Yetişkin Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimiz, hasta memnuniyetinde %96,5’lik olağanüstü bir başarıya imza attı.
08 Şubat 2024

Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi, Evlerindede Hastalarımızın Yanında.

Ankara Evde Sağlık Koordinasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen Hasta Deneyim Anketleri analizine göre, Bilkent Şehir Hastanesi Yetişkin Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi, hasta memnuniyetinde %96,5’lik olağanüstü bir başarıya imza atmıştır. Bu başarı, hastaların evde sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla memnun kaldığını ve kendilerini güvende hissettiklerini göstermektedir.

Evde sağlık hizmetlerinden sorumlu Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Gülşen Duman Talas ve Onkoloji Hastanesi Yönetimimiz tarafından Evde Sağlık Hizmetleri Sorumlu Doktorumuz Hakan Çime ve ekibine, gösterdikleri özverili çalışmaları ve profesyonellikleri için Bilkent Şehir Hastanemiz adına teşekkür edilmiştir.

• evde sağlık hizmetleri2
  • evde sağlık hizmetleri1