Gastroenteroloji Kliniğimizde Bayrak Değişimi Gerçekleşti.
09 Şubat 2024

Gastroenteroloji Kliniğimizde Bayrak Değişimi Gerçekleşti.

Hastanemize, kuruluşundan günümüze kadar üstün bilgi ve tecrübesiyle büyük emek veren, hastanemizde yürütülen sağlık hizmetlerine ve gastroenteroloji alanına katkılarıyla başarılı çalışmaların gerçekleştirilmesinde büyük payı olan Gastroenteroloji Kliniğimizin Kurucu Hocası Prof. Dr. Emin Altıparmak, Gastroenteroloji Kliniğimizin İdari ve Eğitim Sorumluluğunu gönül isteğiyle Prof. Dr. Zeki Mesut Yalınkılıç’a devretti.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak hastanemize verdiği değerli katkılar ve özverili çalışmaları için Prof. Dr. Emin Altıparmak’a teşekkür ederiz. Gastroenteroloji Kliniğimizin İdari ve Eğitim Sorumlusu olarak görevi devralan Prof. Dr. Zeki Mesut Yalınkılıç Hocamıza da yeni görevinde başarılar dileriz.