Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu Sevgi Konseri
01 Mart 2024

Hastanemiz çalışanlarından oluşan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Türk Sanat Müziği Topluluğu hastanemizin konferans salonunda moral ve motivasyon amaçlı bir konser verdi.

“Sevgi Konseri” adıyla gerçekleştirilen konserde Türk Sanat Müziğimizin birbirinden değerli eserlerini seslendiren koromuzun konserini dinlemeye hastanemiz çalışanları aileleriyle birlikte katıldılar.

Hastanemizin kuruluşundan bugüne mesai sonrası saatlerde eğitim merkezimizin salonlarında çalışmalarına devam eden koromuzun üyesi çalışanlarımızın büyük emekle hazırlandıkları konserin sonunda, koronun şefliğini yapan Cengiz Taşkent de iki eser seslendirdi.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Türk Sanat Müziği Topluluğunun başkanlığını yürüten, Basın Biriminde görevli Şadiye Altındağ da koronun kurulması, çalışmaların sürdürülmesi ve konserin düzenlenmesi hususunda desteklerini esirgemeyen hastane yönetimine teşekkür etti.

Konser sonunda Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Sağlık İletişimi Daire Başkanı Mustafa Örnek kurumsal ailemiz adına Şef Cengiz Taşkent’e, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu ise tüm koro adına Şadiye Altındağ’a çiçek takdim etti.

Program ikram bölümü ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.