Bilkent Şehir Hastanemizin ve Dünya Sağlık Örgütü Uzmanlarının İşbirliğiyle “Şeker Hastalığında İleri Tedavi” konulu bilimsel toplantı düzenlendi.
01 Mart 2024

Genel Hastanemizde gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü İç Hastalıkları Kliniğimizin Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Enes Seyda Şahiner ve Endokrinoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Oya Topaloğlu gerçekleştirirken “Diyabet Hastalığında Tedavi Yaklaşımları” konulu ortak sunumlarıyla katılımcılara hastanemizde uygulanan tedaviler ve bilimsel projelerden bahsettiler. Toplantıya, Genel Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Osman İnan, alanında öncü akademisyenler, uzmanlar ve asistan hekimler yoğun bir katılım gösterdi.

Davetli konuşmacı olarak, Uluslararası Diyabet Federasyonu (IDF) geçmiş dönem başkanı, şu anda onursal başkan ve Dünya Sağlık Örgütü danışman kurulu üyesi Prof. Dr. Jean Claude Mbanya'nın sunumu yapıldı ve devamında soru-cevap etkinliğiyle sona program sona erdi.