Bilkent Şehir Hastanemizde Kolon Kanseri Farkındalık Etkinliği Bilimsel Toplantısı Gerçekleşti.
05 Mart 2024

Bilkent Şehir Hastanemizde “Kolon Kanseri Farkındalık Etkinliği Bilimsel Toplantısı" Gerçekleşti.

Etkinlikte, özellikle kolon kanseri ile ilgili hastalarımızın merak ettiği sorular, deneyimli sağlık profesyonelleri tarafından detaylı bir şekilde yanıtlandı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Surel ve Gastroenteroloji Cerrahisi İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı'nın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, hocalarımız tarafından kolon kanseri ile ilgili bilinmeyen noktalara ışık tutulmasıyla devam etti.

Konferans salonumuzda düzenlenen etkinliğe alanında öncü akademisyenler, çeşitli uzmanlık alanlarından hekimler, hemşireler, asistanlar ve öğrenciler yoğun bir katılım sağladı.

Kolon kanseri konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, hastalarımızın ve toplumun sağlığını koruma ve bilinçlendirme adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.